torsdag 26 juli 2012

IMPOTENS

Drömmar om att tappa håret. Om att dra ut testar som aldrig tycks vilja ta slut, som om jag vore gjord av en enda lång strand av hår som jag långsamt drar ur mig, de svarta lockarna bildande en hög över lakanen. 

Drömmar om att förlora naglarna. Att riva bort för mycket av skinnet. Jag river och river, tills hela naglarna lossnar med samma lätthet som en lös knapp faller av en kappa. 

Drömmar om att tänderna brister. Att käken är porös som spunnet socker och långsamt ger vika över mina läppar, smälter mot min tunga. Det mjuka krasandet som tycks resa sig liksom inifrån min kropp och brisera genom mitt bakhuvud.

5 kommentarer:

Timo sa...

Drömmar om poesi i prosa. Om att ord ramlar från ens sinne till pappret och blir till pappersflygplan som flyger ut från gate 2. Drömmar om att få lasta av ens tankar och resa vidare i vardagen med endast mindre handbagage. Drömmar om att kunna skriva. Drömmar om att kunna drömma.

JAE sa...

Skriv mer ! :) /Elin

c sa...

http://www.wired.com/wiredscience/2012/10/artists-transform-molten-glass-into-anatomical-wonders/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+wiredscience+%28Wired%3A+Blog+-+Wired+Science%29

Anonym sa...

var är du?

Hypergraphia sa...

Hej främling. Jag lovar att komma tillbaka snarast. Jag har försökt arbeta på en novellsamling. Så all is not lost.